Kuohkeat 2 ainesosan bagelit – täydelliset ONYX Cookware Airfryerissasi

Tiesitkö, että voit leipoa kauniin kullanruskeita, itse tehtyjä bageleita vain kahdesta ainesosasta – ilman uunia? Tällä superhelpolla reseptillä valmistat bageleita ONYX Cookware -airfryerissasi – pinnalta rapeita, sisältä pehmeitä ja valmiita vain 10–12 minuutissa.

Se on nopeampaa kuin uunissa, eikä koko keittiötä tarvitse lämmittää – airfryer tekee leipomisesta helppoa silloin, kun tekee mieli jotain tuoretta ja maukasta ilman vaivaa.

Tarvitset

4 pientä bagelia varten:

  • 1,5 dl kreikkalaista jogurttia (mielellään 10 % rasvaa parhaan rakenteen saavuttamiseksi)

  • 1,5 dl itsejauhoavaa jauhoa*

*Ei itsejauhoavaa jauhoa? Käytä tavallista vehnäjauhoa ja lisää 1,5 tl leivinjauhetta + ½ tl suolaa.

Päälle (valinnainen):

  • 1 kananmuna voiteluun

  • Seesaminsiemeniä, unikon siemeniä tai juustoraastetta

Näin teet sen

  1. Valmista taikina
    Sekoita jogurtti ja jauhot kulhossa. Käytä lopuksi käsiä – taikinan tulee olla pehmeää mutta ei tahmeaa.

  2. Muotoile bagelit
    Jaa taikina neljään yhtä suureen osaan. Pyöritä jokainen osa pötköksi ja yhdistä renkaaksi – näin syntyy klassinen bagelin muoto.

  3. Valmistele airfryeriin
    Voitele kananmunalla ja ripottele halutessasi päälle täytteitä. Aseta bagelit leivinpaperille, joka sopii airfryerin koriin.

  4. Paista ONYX Cookware -airfryerissa
    Esilämmitä 180 °C:seen. Paista bageleita 10–12 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kypsiä.

  5. Anna jäähtyä hetki – ja nauti!
    Tarjoile lämpiminä voin, tuorejuuston tai suosikkilevitteesi kanssa. Täydellisiä aamiaiseksi, brunssille tai herkulliseksi välipalaksi.

Valmiina leipomaan?
Löydä oma ONYX Cookware -airfryerisi täältä!

Lue lisää
Lue lisää