Valmista Buffalo-kukkakaalipaloja ONYX Airfryerillasi
Nämä Buffalo-kukkakaalipalat ovat mausteinen, rapea ja hauska kasvipohjainen vaihtoehto kanansiiville. Täydellisiä naposteltavaksi, alkupalaksi tai osaksi kevyempää illallista. Tarjoa ne perinteisen ranskankermadipin kanssa – yksinkertaista ja herkullista!
Miksi airfryer tekee eron
ONYX Cookware -airfryerin avulla saat täydellisen tasapainon rapean pinnan ja mehevän sisuksen välillä – täysin ilman uppopaistoöljyä. Se ei ole vain helppoa ja nopeaa, vaan myös paras tapa saada kukkakaaliin juuri oikea ”crunch”. Lisäksi säästyt tiskiltä ja odottelulta – todellinen win-win!
Tarvikkeet
Ainekset
-
⅔ dl vehnäjauhoja
-
¼ dl maissitärkkelystä
-
1 tl valkosipulijauhetta
-
1 tl sipulijauhetta
-
1 tl paprikajauhetta
-
½ tl merisuolaa
-
¾ dl vettä
-
1 kukkakaali (n. 900 g), jaettuna isoiksi nupuiksi
-
Buffalo-kastiketta, sivelyyn
-
Ranskankermadippi, tarjoiluun (valinnainen)
Valmistusohjeet
-
Kuumenna ONYX Cookware Airfryer 200 asteeseen.
-
Sekoita suuressa kulhossa jauhot, maissitärkkelys, valkosipulijauhe, sipulijauhe, paprikajauhe ja suola.
-
Lisää vesi ja vispaa, kunnes saat tasaisen taikinan ilman paakkuja.
-
Lisää kukkakaalin nuput ja sekoita hyvin, jotta ne peittyvät taikinaan.
-
Ota nuput yksi kerrallaan, anna ylimääräisen taikinan valua pois.
-
Asettele airfryerin koriin yhteen kerrokseen jättäen tilaa väleihin – vältä limittämistä.
-
Kypsennä 9 minuuttia.
-
Ota kori ulos, käännä kukkakaalit varovasti lastalla ja sivele hieman Buffalo-kastiketta päälle.
-
Kypsennä vielä 5–10 minuuttia, kunnes reunat ovat tummia ja rapeita.
-
Ota pois ja sivele vielä lisää Buffalo-kastiketta.
-
Tarjoile heti viileän ranskankermadipin kanssa, jos haluat.
Kokeile jo tänään
Olitpa sitten keittiön aloittelija tai haluat vain tehdä arjen ruoista hauskempia, nämä Buffalo-kukkakaalipalat ovat loistava lähtökohta. Helppo valmistaa, täynnä makua – ja vielä parempia, kun ne tehdään ONYX Cookware -airfryerilla.
Rapea lopputulos hetkessä ja vain vähän tiskiä – tästä tulee varmasti uusi suosikkireseptisi. Onnea matkaan – ja hyvää ruokahalua!