Valmista Buffalo-kukkakaalipaloja ONYX Airfryerillasi

Nämä Buffalo-kukkakaalipalat ovat mausteinen, rapea ja hauska kasvipohjainen vaihtoehto kanansiiville. Täydellisiä naposteltavaksi, alkupalaksi tai osaksi kevyempää illallista. Tarjoa ne perinteisen ranskankermadipin kanssa – yksinkertaista ja herkullista!

Miksi airfryer tekee eron

ONYX Cookware -airfryerin avulla saat täydellisen tasapainon rapean pinnan ja mehevän sisuksen välillä – täysin ilman uppopaistoöljyä. Se ei ole vain helppoa ja nopeaa, vaan myös paras tapa saada kukkakaaliin juuri oikea ”crunch”. Lisäksi säästyt tiskiltä ja odottelulta – todellinen win-win!

Tarvikkeet

Ainekset

  • ⅔ dl vehnäjauhoja

  • ¼ dl maissitärkkelystä

  • 1 tl valkosipulijauhetta

  • 1 tl sipulijauhetta

  • 1 tl paprikajauhetta

  • ½ tl merisuolaa

  • ¾ dl vettä

  • 1 kukkakaali (n. 900 g), jaettuna isoiksi nupuiksi

  • Buffalo-kastiketta, sivelyyn

  • Ranskankermadippi, tarjoiluun (valinnainen)

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna ONYX Cookware Airfryer 200 asteeseen.

  2. Sekoita suuressa kulhossa jauhot, maissitärkkelys, valkosipulijauhe, sipulijauhe, paprikajauhe ja suola.

  3. Lisää vesi ja vispaa, kunnes saat tasaisen taikinan ilman paakkuja.

  4. Lisää kukkakaalin nuput ja sekoita hyvin, jotta ne peittyvät taikinaan.

  5. Ota nuput yksi kerrallaan, anna ylimääräisen taikinan valua pois.

  6. Asettele airfryerin koriin yhteen kerrokseen jättäen tilaa väleihin – vältä limittämistä.

  7. Kypsennä 9 minuuttia.

  8. Ota kori ulos, käännä kukkakaalit varovasti lastalla ja sivele hieman Buffalo-kastiketta päälle.

  9. Kypsennä vielä 5–10 minuuttia, kunnes reunat ovat tummia ja rapeita.

  10. Ota pois ja sivele vielä lisää Buffalo-kastiketta.

  11. Tarjoile heti viileän ranskankermadipin kanssa, jos haluat.

Kokeile jo tänään

Olitpa sitten keittiön aloittelija tai haluat vain tehdä arjen ruoista hauskempia, nämä Buffalo-kukkakaalipalat ovat loistava lähtökohta. Helppo valmistaa, täynnä makua – ja vielä parempia, kun ne tehdään ONYX Cookware -airfryerilla.

Rapea lopputulos hetkessä ja vain vähän tiskiä – tästä tulee varmasti uusi suosikkireseptisi. Onnea matkaan – ja hyvää ruokahalua!

Lue lisää
Lue lisää