Á propos ONYX COOKWARE™

Kehitämme ja valmistamme ONYX COOKWARE™ kaikkien aikojen innovatiivisimpia keittoastioita. Tuotteemme kestävän eliniän ja muuttavat käsityksesi siitä, mitä keittiössä on mahdollista tehdä.

Tuotteemme

Aikojen alusta lähtien olemme käyttäneet erilaisia välineitä helpottamaan ruoanlaittoa. ONYX COOKWARE™ rakastamme modernin teknologian yhdistämistä yhteen kaikkien aikojen vanhimmista tuotekategorioista; keittoastioihin.

Kaikki alkoi tarttumattomasta hybridipaistinpannusta, jossa on käytetty patentoitua laseretsattua ONYX COOKWARE™-kuusikulmiomallia, ja tämä on edelleen tärkein tuotteemme tänään. Innovatiivisen teknologiamme ansiosta olemme voineet valmistaa keittoastiatuotteita, jotka tarjoavat kahden maailman parhaat puolet: normaalin tarttumattoman paistinpannun tarttumattoman toiminnallisuuden ja ammattikäyttöön sopivan ruostumattoman teräs- tai valurautapannun kestävyyden.

Lupauksemme

Tuotteemme ovat parhaita. Me tiedämme sen, mutta me tiedämme myös, että sinä et tiedä sitä. Voidaksemme auttaa asiakkaitamme tuntemaan olonsa yhtä turvalliseksi ja luottavaiseksi tuotteidemme suhteen kuin me tunnemme, tarjoamme 5 vuoden takuun ja 100 päivän täyden palautusoikeuden jokaiselle valmistamallemme tuotteelle. Jos et pidä siitä, annamme sinulle rahasi takaisin. Mutta olemme melko varmoja, että rakastat tuotteitamme!

Jakeluketju

Mutta tässä on kyse muustakin kuin vain itse tuotteista. Pyrimme tarjoamaan ehdottoman ainutlaatuisia tuotteita jotka tarjoavat parempaa vastinetta rahoillesi kuin missään muualla. Siksi olemme päättäneet pyrkiä normaaliin jakeluketjuun, joka on luultavasti sinullekin erittäin tuttu.

Normaalisti keittoastioiden valmistajan pitää myydä tuotteensa jakelijalle. Jakelija myy ne sitten fyysiselle jälleenmyyjälle tai verkkokauppaan, joka taas myy tuotteen sinulle – kuluttajalle. Joten ostaessasi tuotteen se on jo ostettu ja myyty useaan kertaan, mikä kasvattaa voittomarginaalia joka kerta. Voittomarginaalia, joka sinun kuluttajana on lopulta maksettava.

Haluamme muuttaa tämän, ja siksi et löydä tuotteitamme myymälöistä. Voit ostaa tuotteitamme vain suoraan täältä, viralliselta verkkosivustoltamme. Kun ostat jonkun tuotteistamme, hankit sen suoraan meiltä. Jakelu- ja jälleenmyyntiketjuun ei lisätä mitään lisäkustannuksia.