Inspiraatio - Resepti vegaanisiin banaanipannukakkuihin suklaalla

Resepti vegaanisiin banaanipannukakkuihin suklaalla

Ainekset

  • 1 banaani
  • 1 kuppi kauramaitoa
  • 100 g vehnäjauhoja
  • 2 rkl agavesiirappia
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • ½ tl vaniljajauhetta
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • Kourallinen mustikoita

Ohjeet

  1. Leikkaa banaani puoliksi, ja sekoita toinen puolikas kupillisen kauramaitoa kanssa. Kun se on tehty, laita seos kulhoon yhdessä vehnäjauhojen, agavesiirapin ja kaakaojauheen kanssa ja sekoita hyvin. Lisää vanilja ja leivinjauhe ja vatkaa uudelleen. Taikinan tulisi olla paksua ja levitettävää.
  2. Anna taikinan levätä 10 minuuttia.
  3. Lisää 2 rkl taikinaa pannulle tehdäksesi amerikkalaistyylisiä pannukakkuja. Voit paistaa noin 2-3 kerrallaan. Paista kummaltakin puolelta 2-3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoile siirapin, toisen puolikkaan banaanin ja mustikoiden kanssa, jos haluat.
  4. Hyvää ruokahalua!

Kirjoittanut: ONYX COOKWARE™