ONKO SINULLA KYSYMYKSIÄ?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit kirjoittaa meille osoitteeseen service@onyxcookware.fi

Haluatko vastauksen heti? Olemme keränneet tavallisimmat kysymykset UKK:hon. Klikkaa alla olevia linkkejä:

Tervetuloa UKK:hon Usein kysyttyihin kysymyksiin Olemme keränneet kaikkein tavallisimmat kysymykset, jotka olemme saaneet. Toivomme, että saat tämän avulla vastaukset kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti! :)

Tarjoamme 5 vuoden takuun kaikille tuotteillemme. Tämä on kaiken kattava takuu, joka kattaa tuotteidemme kaikki puolet tuotteiden rakenteen/muodon säilymisestä pinnoitteeseen.

Pinnoitteeseen liittyen: kyllä, se kuuluu myös takuuseen. Tuotteemme on suunniteltu erityisesti siten, että niissä on tällä hetkellä markkinoiden pitkäkestoisin tarttumaton pinnoite. Jos kokisit, että pinnoite irtoaa tai muutoin heikkenee – tämä kuuluu takuuseen.

Tarjoamme 100 päivän täyden palautusoikeuden, joka on voimassa myös silloin, vaikka olisit käyttänyt tuotetta. Siinä mielessä sitä voidaan pitää tyytyväisyystakuuna. Jos et pidä tuotteesta, hyvitämme sen sinulle. Niin yksinkertaista se on.

Lyhyt vastaus: Eivät! Ja jos niin tapahtuu, se kuuluu takuuseemme!

Pitkä vastaus: Tuotteemme on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista. Niillä on siten samat ominaisuudet kuin muilla näistä materiaaleista valmistetuilla keittoastioilla, mikä tarkoittaa, että niitä ei pitäisi laittaa kylmän veden alle heti käytön jälkeen. Suosittelemme, että annat niiden aina jäähtyä ensin.

Olemme kuitenkin tehneet paljon töitä varmistaaksemme, että tuotteemme ovat tarpeeksi kestäviä selviytyäkseen kaikesta, mitä teet niille keittiössä. Siten 5 vuoden takuumme kattaa täysin vääntymisen, pullistumisen tai muunlaisen muodon muuttumisen.

Aina, kun teet ostoksia verkkosivustollamme, tarjoamme vähintään yhden toimitusvaihtoehdon, joka on täysin maksuton. Asiakkaiden monien pyyntöjen vuoksi tarjoamme myös nopeampia ja/tai joustavampia toimitusvaihtoehtoja, jotka ovat kalliimpia kuin normaali lähetys, joten voit valita vapaasti sinulle parhaiten sopivan. Tässä tapauksessa veloitamme kuitenkin pienen maksun näistä kalliimmista vaihtoehdoista kattaaksemme erotuksen vakiotoimituksen ja valitsemasi premium-toimitusvaihtoehdon välillä.

Hyvä kysymys!

Tähän vaikuttaa ensisijaisesti kaksi tekijää:

Ensinnäkin: kun paistinpannujamme käytetään uunissa tavallisen uunipellin tapaan pannun reunoille tai itse pannuun palaa väistämättä ruokaa kiinni. Mikään määrä tarttumatonta pinnoitetta ei voi estää sitä, koska käytät sitä uunissa.

Toiseksi: oletko koskaan kokeillut polttaa ruokaa pohjaan paistinpannulla? Sinulle kävi ehkä niin pahasti, että unohdit täysin, että sinulla oli liesi päällä ja jätit ruoan siihen yksin moneksi minuutiksi? Jälleen – mikään määrä tarttumatonta pinnoitetta ei auta, jos teet jotain tuollaista. Jos teet sen tavallisella tarttumattomalla paistinpannulla, se tuhoutuu niin pahasti, että sinun pitää heittää se pois. Meidän paistinpannuillamme voit käyttää teräsvillaa puhdistukseen ilman että sinun pitää miettiä tarttumattoman pinnan vahingoittumista!

Tarttumaton pinnoite on myrkytöntä PTFE:tä, joka tunnetaan yleisemmin nimellä Teflon. PTFE on reagoimaton aine, joka on vaaratonta terveydellesi, jopa kokonaisena nieltynä. PTFE:tä ei käytetä vain keittoastioissa vaan myös lääketieteessä ja kirurgiassa, kuten sydämentahdistimissa, valtimoimplanteissa jne. sen vähäisen kitkan vuoksi.

Yleinen virhe on sekoittaa keskenään PTFE ja PFOA/PFOS, jotka ovat kemiallisia aineita, joilla on epäilty olevan negatiivisia terveysvaikutuksia. PFTE-pinnoitteemme ei luonnollisesti sisällä mitään PFOA/PFOS-kemikaaleja.

Ja vaikka jättäisimme huomioimatta sen tosiasian, että pinnoitteemme on myrkytön – se ei edelleenkään reagoi millään tavalla ruokasi kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että pinnoite ei mitenkään ”hankaudu” ruokaasi – vaikka käyttäisit tuotetta koko ikäsi.

Olemme tanskalainen yritys, joka sijaitsee Sorøssa, noin 60 kilometriä Kööpenhaminasta länteen. Kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaallamme, joka sijaitsee Shenzhenin kaupungissa Kiinassa. Sieltä ne lähetetään päävarastollemme Tanskaan. Täällä sijaitsee pääkonttorimme ja varastomme, ja täältä toimitetaan kaikki verkkokauppatilaukset.

Kun lähetämme tilauksesi, verkkosivustomme lähettää sinulle automaattisesti sähköpostin, jossa on seurantatiedot. Tämä sähköposti saattaa kuitenkin jäädä roskapostisuodattimiin, joten kannattaa aina tarkistaa roskapostikansio.

Jos et saanut sähköpostia, jossa on seurantatiedot tai jos sinulla on kysyttävää tilasta, joka näkyy paketin seurannassa, voit ottaa yhteyttä suoraan meihin.

On monta asiaa, joita voit tehdä varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen hyödyn tuotteidemme tarttumattomuudesta:

  1. Lämpökäsittely. Kuumenna teelusikallinen öljyä ja anna sen jäähtyä pannulla. Pyyhi se sitten pois ja pese pannu. Tämä voi auttaa pannua ”kypsymään” nopeammin ja saamaan paremman tarttumattomuuden.
  2. Käytä matalaa lämpöä. Paistinpannumme on suunniteltu imemään lämpöä paljon tehokkaammin kuin muut paistinpannut, joten kannattaa käyttää matalampaa lämpöä kuin normaalisti käyttäisit.
  3. Kärsivällisyys. Kun käsittelet erittäin tarttuvia aineita, kuten kananmunia, kärsivällisyys on tärkeintä. Täydellisen kananmunan paistamisessa ONYX COOKWARE™-paistinpannulla ilman voita tai öljyä on kyse vain sopivan matalan lämpötilan käyttämisestä ja siitä, että kananmunan annetaan hyytyä ja kypsyä ilman että sitä yritetään koko ajan siirtää. Jos koet, että ruoka ei irtoa tarttumattomasta pinnoitteesta, se on yleensä merkki siitä, että sinun pitää antaa sen olla pannulla, kunnes se on kuumentunut/kiehunut/paistunut, jolloin se irtoaa pannusta paljon helpommin!

Oletko vaikuttaja ja suhtaudutko intohimoisesti innostavan ja uskottavan sisällön luomiseen? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme ONYX COOKWARE™ seuraava brändilähettiläs.

Tavoitteenamme on kertoa ONYX COOKWARE™ tarina joka päivä uusilla ja inspiroivilla tavoilla. Tarinan on kuitenkin hyvä tulla jonkun muun suusta, ja siinä vaikuttajamme astuvat kehään.

Jos haluat esitellä ja arvioida tuotteitamme ja kuvata upeaa sisältöä tuotemerkillemme, lähetä hakemus osoitteeseen: influencer@onyxcookware.eu

Hakumenettely:

Hakemus tulee tehdä englanniksi. Liitä hakemukseesi linkki blogiin, Instagram-tiliin tai YouTube-kanavaan, jolla esittelet taitojasi.

Kun olemme saaneet hakemuksesi, arvioimme profiilisi ja ilmoitamme sinulle, jos haluamme aloittaa yhteistyön kanssasi.

Odotamme innolla yhteydenottoasi!