TÄYDELLISEN HAMPURILAISEN

NÄIN VALMISTAT TÄYDELLISEN HAMPURILAISEN

Oletko koskaan syönyt täydellistä hampurilaista? Täydellisestä hampurilaisesta on luultavasti yhtä monta mielipidettä kuin on henkilöitä, jotka ovat sellaisen syöneet. Jos et ole vielä onnistunut valmistamaan täydellistä hampurilaista, jatka lukemista. Neuvomme vaihe vaiheelta, miten voit valmistaa parhaan hampurilaisen, jonka voit kuvitella. Meiltä saat parhaat vinkit, joiden avulla opit valmistamaan täydellisen hampurilaisen.

VALMISTA TÄYDELLINEN HAMPURILAINEN PAISTINPANNULLA!

Mietit jo varmaan, miten se tapahtuu.

Se on itse asiassa hyvin yksinkertaista – sinun tarvitsee vain valita haluamasi ainekset, ja ONYX-paistinpannusi hoitaa melkein kaiken muun. Innovatiivisen tarttumattoman ONYX-pinnoitteen ansiosta voit jopa sulattaa juuston pannulla. Jos et oikein tiedä mistä aloittaa tai edes mitä haluat saavuttaa, tällä reseptillä voit valmistaa täydellisen hampurilaisen – kokeile ja ihastu!

Tarvikkeet:

  • ONYX-paistinpannu
  • Hampurilaissämpylöitä
  • Lihaa pihvejä varten
  • Pekonia
  • Juustoa
  • Haluamasi kasvikset ja mausteet
step 1 step 2

Ota ONYX-paistinpannusi esille ja paista pekonia pannulla, jotta saat pihveihin sen herkullisen rasvaista makua. ONYX-paistinpannu on suunniteltu pysymään riittävän kuumana, joten se on erittäin tärkeä väline pekonin rapeutumisen kannalta.

MILLAINEN ON TÄYDELLINEN HAMPURILAINEN?

Se on tietenkin makuasia. Yleensä kyse on kuitenkin suutuntumasta ja mausta. Mehevä hampurilainen, joka saa makunystyrät laulamaan, maistuu lähes kaikille. Me uskomme, että tästä hampurilaisesta tulee hitti monessa kodissa. Kata pöytä ja asettele kaikki ainekset tarjolle, jotta jokainen voi koota juuri oman makunsa mukaisen hampurilaisen. Täydellistä, eikö?

step 3 step 4

MINKÄLAINEN LIHA SOVELTUU HAMPURILAISIIN PARHAITEN?

Se on sinun päätettävissäsi. Lupaamme, että ONYX-paistinpannulla saat paistettua herkulliset pihvit, olivatpa ne sitten kana-, naudanliha- tai kasvispihvejä. Tässä reseptissä käytämme naudanlihaa, joka on yleisin valinta. Toki lihalle on monia vaihtoehtoja. Oletko esimerkiksi maistanut halloumihampurilaista, jossa pihvinä on halloumiviipale?

Valmistele pihvit muotoilemalla ne käsin – muista olla varovainen. Lihaa ei tarvitse painaa kovaa. Asettele valmiiksi muotoillut pihvit pannulle pekonisiivujen seuraksi ja paista ne kypsiksi. Mmm, haistatko jo keittiöön leviävän tuoksun?

step 5 step 6 step 7

Kun pihvit ja pekonisuikaleet ovat kypsiä, siirrä ne sivuun ja paahda hampurilaissämpylöitä hetki pannulla. Sillä aikaa, kun sämpylät paahtuvat, voit valmistella kasvikset ja mausteet. Sitten on aika sulattaa juusto. ONYX-paistinpannulla se käy käden käänteessä, joten muista keskittyä.

Nyt on aika koota hampurilaiset. Katso nyt tätä herkullista hampurilaista – maistuu niin yksin kuin läheistenkin seurassa. Hyvää ruokahalua!

MIKSI HAMPURILAISET OVAT NIIN SUOSITTUJA?

Koska ne ovat herkullisia sekä helppoja ja nopeita valmistaa. Useimmat pitävät hampurilaisista, ja hampurilaisesta saat juuri sellaisen kuin haluat. Lisäksi pääset loistamaan keittiössä vaivattomasti ja valmistamaan täydellisen hampurilaisen, kun käytössäsi on ONYX-paistinpannu.

Jaa ONYX-hetkesi Instagramissa tägillä #onyxcookware.

Tunnetko, miten nälkä alkaa kurnia, kun vain katseletkin tätä herkullista hampurilaista? Mitä siis enää odotat? Kiirehdi keittiöön ja valmista ONYX-paistinpannulla paras hampurilainen, jonka olet koskaan tehnyt. Jos sinulla ei vielä ole omaa ONYX-pannua, tutustu paistinpannuvalikoimaamme täällä:

Katso paistinpannut

Lähettänyt: Tanja, ONYX COOKWARE