TÄYDELLINEN PIZZA

NÄIN TEET TÄYDELLISEN PIZZAN ONYX COOKWARE™-PAISTINPANNULLA

Täydellisen pizzan valmistaminen on helpompaa kuin arvaatkaan. Kuvittele rapea pohja, jonka päällä on herkullisia täytteitä ja juuri oikealla tavalla sulanutta juustoa. Ja mikä parasta, teit sen itse. Sinun ei tarvitse olla ammattikokki, sillä noudattamalla käteviä keittiövinkkejämme opit tekemään täydellisen pizzan.

OPI VALMISTAMAAN TÄYDELLINEN PIZZA – HERKULLISEN RAPEALLA POHJALLA TIETENKIN!

Mietit jo varmaan, että miten se muka onnistuu.

Helposti – kun teet pizzan ONYX COOKWARE™-paistinpannuun, pannu ja uuni hoitavat lopputuloksesta täydellisen. ONYX COOKWARE™-paistinpannun voi laittaa jopa 250-asteiseen uuniin, jossa pizza paistuu täydelliseksi ruoanlaiton mullistavan tarttumattoman ONYX COOKWARE™-pinnoitteen ansiosta.

Tarvikkeet:

  • ONYX COOKWARE™-paistinpannu
  • uuni
  • pizzataikina
  • tomaattikastike
  • haluamasi täytteet
step 1 step 2 step 3

Esilämmitä uuni 250 asteeseen, jotta se on valmis pizzan paistoa varten. Valitse pizzallesi sopivan kokoinen ONYX COOKWARE™-paistinpannu. Kauli taikinasta pizzapohja ja pane se ONYX COOKWARE™-paistinpannuun. MUISTA: paistinpannuun ei panna mitään rasvaa. Voit huoletta luottaa siihen, että paistinpannu paistaa pohjan rapeaksi. Levitä taikinan päälle herkullista tomaattikastiketta.

step 4 step 5 step 6

Sitten on juuston vuoro – valitse itsellesi mieluinen juusto. Me käytimme tuoretta mozzarellaa, sillä se maistuu hyvältä ja sulaa kauniisti. Entä mitä täytteeksi? Valitse itse oman makusi mukaan – rajana on vain mielikuvitus. Jos haluat, kannattaa vaikka kokeilla jotain uutta ja erilaista. Kun olet tyytyväinen täytteiden makuyhdistelmään, pane paistinpannu pizzoineen uuniin 10–15 minuutiksi. Paistoaika riippuu uunistasi.

step 7 step 8 step 9

Kun ajastin soi ja pizza näyttää hyvältä, ota se pois uunista. (Muista, että ONYX COOKWARE™-paistinpannun kahva on todella kuuma! Mutta ei huolta, pian pääset maistamaan pizzaasi.)

Jos haluat, lisää pizzan päälle tilkka oliiviöljyä, muutama basilikan lehti ja hieman suolaa. Leikkaa pizza paloiksi. Tässä kohtaahan on erityisen kätevää se, että metalliset aterimet eivät vaurioita ONYX COOKWARE™-paistinpannuja. Valmista! Tarjoile heti ja nauti täydellisestä pizzasta.

Jaa ONYX COOKWARE™-hetkesi Instagramissa tägillä #onyxcookware

Mitä enää odotat? Nyt äkkiä keittiöön valmistamaan kotikeittiösi parasta pizzaa ONYX COOKWARE™-paistinpannulla. Jos sinulla ei vielä ole omaa ONYX COOKWARE™, tutustu paistinpannuvalikoimaamme täällä.

Katso paistinpannut

Lähettänyt: Tanja, ONYX COOKWARE™