TÄYDELLINEN PAISTETTU PIHVI

NÄIN PAISTAT TÄYDELLISEN PIHVIN ONYX COOKWARE™-PAISTINPANNULLA

Edessäsi on pihvi lautasella, ja kun leikkaat pihviä, näet, että se on paistettu täydellisesti. Ja mikä parasta, olet paistanut pihvin itse. Meiltä saat parhaat kokkausvinkit kotikokeille. Kerromme nyt, miten voit paistaa täydellisen pihvin yksinkertaisella kikalla, jossa sinun ei tarvitse verrata pihvin kypsyysastetta kätesi eri kohtien pehmeyteen tai puolittaa pihviä nähdäksesi, miltä se näyttää sisältä.

Opetamme sinua paistamaan täydellisen medium-pihvin – joka kerta!

Mietit jo varmaan, miten se sitten tehdään.

Voit hyvin yksinkertaisella tavalla tehdä itsesi ja vieraasi onnelliseksi joka kerta, kun tarjoat pihviä.
Kun käytät ONYX COOKWARE™-paistinpannua, et tarvitse paistamiseen ylimääräistä rasvaa, koska pannu on suunniteltu pitämään lämmön tasaisena ja pihvin luonnolliset rasvat pihvin sisällä.

Tarvitset:

  • ONYX COOKWARE™-paistinpannun
  • Karkeaa suolaa
  • Haluamasi kokoisen laadukkaan pihvin
step 1 step 2 step 3

Kuumenna pannu sillä teholla, jolla aiot paistaa pihvin. ONYX COOKWARE™-paistinpannuja voi käyttää kaikentyyppisten liesien kanssa. Levyn tulisi olla keskilämmöllä. Jos liedessä on valittavana tehot 1–9, yleensä keskilämpö on teho 7. Voit kokeilla, mikä tehoasetus on paras sinun liedelläsi.

Kun pannu kuumenee, lisää sille karkeaa suolaa. Suolan on oltava karkeaa, jotta se nostaa pihviä hieman pannun pinnasta ja pihvi saa täydellisen paistopinnan. Lisää sitten pihvi kuumennetulle pannulle.

step 4 step 5 step 6

Kun olet paistanut pihviä 2–3 minuuttia, sen alapuoli on saanut täydellisen karamellisoituneen paistopinnan. Käännä pihvi vain kerran! Jos olet utelias, nosta pihviä ja katso sen alapuolta. Anna pihvin kuitenkin paistua alapuolelta loppuun ennen sen kääntämistä.

Nyt korvat hörölle! Tämä on se tärkeä kohta. Mistä tietää, milloin pihvi pitää nostaa pois pannulta? Silloinko, kun myös toinen puoli on karamellisoitunut? Silloinko, kun pihvissä on rapea pinta? Vai silloin, kun pihvi tuntuu painettaessa tietynlaiselta? Ei. Sinun tarvitsee vain tarkkailla, milloin pihvistä alkaa tihkua nestettä. Kun pihvin pintaan alkaa nousta lihasnestettä, nosta pihvi pannulta ritilälle vetäytymään 5 minuutiksi. Ritilällä pihvistä poistuvat ylimääräiset nesteet, eikä pihvi ui nesteessä lautasella. Älä suotta käytä sekuntikelloa tai sorru kardinaalivirheeseen, eli leikkaamaan pihviä ennen kuin se on kypsynyt loppuun.

Siinä kaikki! Nyt osaat paistaa täydellisen medium-pihvin joka kerta!

Toimiiko tämä tapa kaikenkokoisilla pihveillä? Kyllä, mutta mitä paksumpi pihvi, sitä raaemmaksi se jää tällä menetelmällä. Yleensä kuitenkin ne, jotka pitävät raaemmista pihveistä, pitävät myös paksuista pihveistä. Tällä menetelmällä kaikki lihanystävät saavuttavat saman lopputuloksen pihvistä riippumatta.

Mitä enää odotat? Aloita täydellisten pihvien paistaminen ONYX COOKWARE™-paistinpannulla jo tänään! Jos sinulla ei vielä ole sellaista, voit tutustua paistinpannuvalikoimaamme täällä.

Katso paistinpannut

Kirjoittanut: Tanja, ONYX COOKWARE™

Tässä oppaassa käytetyt tuotteet