Inspiraatio - Vegaaniset suklaa-banaanipannukakut

Vegaaniset suklaa-banaanipannukakut

Ainekset

  • 1 banaani
  • 1 kupillinen kauramaitoa
  • 100 g täysjyväjauhoja
  • 2 rkl agavesiirappia
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • ½ tl vaniljajauhetta
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • Kourallinen mustikoita

Valmistusohje

  1. Laita tehosekoittimeen puolet banaanista ja kauramaito. Sekoita. Kun seos on valmis, kaada se kulhoon. Lisää seokseen täysjyväjauhot, agavesiirappi ja kaakaojauho ja sekoita hyvin. Lisää vanilja- ja leivinjauhe ja sekoita uudestaan. Taikinan tulee olla riittävän paksua.
  2. Anna taikinan levätä 10 minuuttia.
  3. Paista pannulla amerikkalaistyylisiä pannukakkuja (n. 2 rkl taikinaa / pannukakku). Voit paistaa kerralla noin 2–3 pannukakkua. Paista pannukakkuja kummaltakin puolelta 2–3 minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita. Tarjoile pannukakut halutessasi siirapin, jäljelle jääneen banaanin ja mustikoiden kanssa.
  4. Hyvää ruokahalua!

Kirjoittanut: Onyx Cookware